Information

Byte i stugan sker på lördagar kl 12.00.

För oss som kommer från Jönköping med omnejd är det bäst att åka över Kristinehamn. Se separat vägbeskrivning.

Avståndet Jkpg- Trysil är 50 mil. Den medskickade vägbeskrivningen är bitvis lite mindre vägar men det kortaste alternativet.

För gäster bosatta söder om Jkpg kan ett vägval över Göteborg och Oslo vara ett bra alternativ. Väl framme i Trysil passerar man själva samhället och avfarten mot centrum och sydsidan. Från Trysil by är det cirka en mil till stugan. Kör vidare norrut mot norra sidan av berget, där tar ni av till vänster mot Fageråsen.

Då är ni på väg uppför berget och ska ta av höger in på väg Fageråsringen. Väl inne på vägen är det första huset på höger sida efter andra vänsterkurvan.

Se bifogade kartor.

Husets nummer är 532. Skylten med husnumret sitter på trädet vid uppfarten och på boden vid infarten. Passera huset med 75 meter och vänd i trevägskorsningen, tillika busshållplatsen, allt för att komma upp på infarten till stugan. Uppfarten är skottad!

På höger utsida av boden hänger snöskyffel och borste om det behövs.

Betalning sker till bankgiro 5170-0359, senast tre veckor före hyrveckan. På avin anges stugnr: M132, veckonummer samt antal gäster. När vi tagit emot er betalning skickar vi nyckeln till stugan samt ett hålkort till bommen för utfart från Fageråsområdet. Nyckeln passar även till den högra dörren i skidboden.

I stugan finns ytterligare två nycklar och ett bomkort, om man behöver det. Extra nycklarna skall vara kvar i stugan när man lämnar den. De förvaras i ett av nyckelskåpen i hallen. Bomkortet ska användas när man vill lämna Fageråsen. Är ni flera bilar som ska åka ut samtidigt går det bra att åka ut själv först och sedan överlåta kortet till nästa passerande.

Försök INTE åka ut flera bilar på samma öppning. Det går också att betala med kreditkort, för att komma ut.

Returnera nyckel och bomkort till Djärfs Åkeriservice AB, Skiffervägen 10, 553 03  Jönköping snarast efter hemkomst.

Skulle det vara något trassel finns dessa två nummer att ringa. Tfn nr finns även i stugpärmen.

Magnus Djärf 0046-704-12 74 47

Kjells Hytteservice 0047-917-96-514

Ring i första hand Magnus!